Verdens miljødag 2015

Nyhetsarkiv

Verdens miljødag 2015


Verdens Miljødag 2015 ble feiret med en stor klimafest på Grønt Senter i Kristiansand. Denne gang ble arrangementet utvidet på hele tre dager!


Fredag 5. juni var det utdeling av  9 nye Miljøfyrtårnsertifikater. hilde og Beate var stolte til å ha bidratt her med konsulent- og sertifisørarbeid. Varaordfører Jørgen Kristiansen var glad til å kunne  overrekke Kristiansand kommunes miljøpris til en engasjert politiker. Alf Holmelid fikk prisen for sitt langvarige innsats for miljøsaker. Dagen ble avrundet med en politisk debatt hvor alle lokale partier har deltatt.


Lørdag 6.juni hadde vi den tradisjonelle miljøfesten med frivillige organisasjoner. Alle deltakende stands inspirerte med smaksprøver, quiz, workshop eller annet. Utvalget var ganske omfattende fra fargerike fuglekasser til bøker, økologisk hårpleie, økologisk mat og markkompost.


Søndag 7. juni var fornybardagen med fokus på solenergi og elbiler. Det var 13 elbiler utstilt  og Teslaen var sikkert trekkplaster for mange.


Klimafesten var en del av Odderøya Open. Marte Franck og Arne Otto Iversen fra Klimaalliansen sto som ansvarlig for planlegging og gjennomføring av Klimafesten på Grønt Senter.

KLIMAALLIANSEN


Besøksadresse:

Grønt senter

Odderøyaveien 5, 4610 Kristiansand 

www.klimaalliansen.no


Postadresse:

Postboks 718

4666 Kristiansand

Copyright © All Rights Reserved. Background photo taken by Peter Prokosch - www.grida.no.